Eigen textiel aanleveren

Bij Cybertex krijgen we vaak de vraag van klanten of zij hun eigen textiel van een bedrukking of borduring kunnen laten voorzien.   In veel gevallen kunnen we u hiermee verder helpen.   Er zijn wel een aantal extra voorwaarden en risico's aan verbonden waarvan u zich bewust moet zijn :

Alleen voor textiel buiten ons aanbod.

In principe kan u alleen merken of modellen aanleveren die wij niet zelf in het aanbod hebben en dit enkel voor kleine aantallen.  Heeft uw kleding al gekocht maar blijkt die toch in ons aanbod te zitten , dan doen we hier niet moeilijk over en helpen we u graag verder , maar vragen wel deze in de toekomst via ons te bestellen.  Voor grotere aantallen kunnen we u zeker een vergelijkbaar alternatief aanbieden.
Ook is er een uitzondering voor kleding die u als club of vereninging als sponsoring heeft gekregen , ook daar helpen wij u graag mee verder ongeacht het merk van de kleding

Hou er ook rekening mee dat er op aangeleverd textiel geen volumekortingen worden gegeven.

Bedrukking op eigen risico

Een bijzondere voorwaarde bij aanleveren, is dat de bewerking op uw eigen risico wordt gedaan. Dus indien er iets misgaat tijdens, voor of na het bewerken, zullen wij uw goederen niet vergoeden, compenseren of vervangen. Ook problemen die pas achteraf blijken worden niet vergoed (zoals wasproblemen).

Waarom eigen risico?

Het is normaal dat er uitval is tijdens de productie (misdrukken etc). Bij onze eigen producten berekenen wij hiervoor een percentage in de verkoopprijs. Verder lijken producten soms goed te drukken, maar blijken deze achteraf door onzichtbare coatings etc. toch niet goed te hechten. Bij onze eigen producten is dit vooraf getest.

Verder zijn bewerkingstarieven vaak laag t.o.v. de waarde van de goederen zoals bij dure jacks. Een enkele misdruk vergoeden zou dan al meer kosten dan de hele drukorder opbrengt. Dit zijn de belangrijkste redenen dat onze hele branche dit eigen risico hanteert voor aangeleverde goederen.

Om lange discussies te voorkomen hebben we besloten om dure artikelen (zoals merkkledij of unieke of onvervangbare items ) te weigeren om te bedrukken.
Ook textiel dat niet van voldoende kwaliteit is zal geweigerd worden.

En hoe zit het met borduren ?
 
Bij borduren is de kans dat er iets fout loopt hoger dan bij een gewone bedrukking , daarom hebben we besloten om geen aangeleverd textiel te borduren.
Free Joomla templates by Ltheme